UNILITE Ovenlys

Lys er ikke bare lys. Naturligt lys skaber bedre og sundere miljøer for mennesker.

Unilite A/S er en af landets førende leverandører af ovenlys, og har mere end 25 års erfaring inden for ovenlys til industribygninger, offentlige bygninger, storbyggerier og private bygninger.
 

Kvalitetskodex i Unilite
Vores kvalitetskodex og værdigrundlag sikrer kunderne højkvalitetsprodukter og de bedste løsninger hver eneste gang. Vi leverer til aftalt tid, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at et byggeri ikke går i stå.

Bæredygtige ovenlys
Unilite vil være med til at sætte fremtidens klimadagsorden og standarder for bæredygtige byggerier. Vi har optimeret bæredygtighed i produktionen og vore produkter reducerer varmetabet fra bygninger væsentlig og mere end Bygningsreglementets krav.

Brandventilation
Sikring af mennesker er en vigtig del af Unilites kvalitetskodex. Vi har udviklet ovenlys til brandventilation, der fungerer sammen med komfort- og naturlig ventilation.

unilite brandventilation

unilite brandventilation

Overholder dit brandmateriel lovens krav til årligt eftersyn? Unilite A/S er et landsdækkende Servicecenter med mange års erfaring i service på alle former for brandsikring

unilite serviceaftale

unilite serviceaftale

UNILITE Serviceaftale omfatter forebyggende og lovpligtig serviceeftersyn, afhjælpning af fejl og mangler, defekte komponenter udskiftes med originale dele, udfærdigelse af attest til Beredskab.