Tag vores ekspertise med i planlægningen

I UNILITEs professionelle rådgivnings- og udviklingsteam finder du den ekspertise, der kan optimere dit byggeprojekt med nyeste viden om fremtidens innovative løsninger.

Vi er parate med højt kvalificeret rådgivning og fagligt dygtige eksperter, og yder gerne assistance gennem hele processen fra projektets første faser med planlægning og projektering til gennemførelse.

 Ekspertråd til fagfolk
UNILITE er markedsledende, når det drejer sig om ekspertrådgivning til arkitekter, entreprenører, byggefirmaer og projektledere.

Når vi sætter os med ved bordet i udviklingen af et byggeprojekt, er kernen i vores rådgivning at være sparringspartnere i en spændende slutløsning.

Gode råd i projektering
Vælger du at have UNILITEs eksperter med som rådgivere i planlægningsprocessen, får du en sparringspartner, der tilfører dit projekt mange års erfaringer med unikke løsninger.

Vores bygningskonstruktører og konsulenter lægger stor vægt på kvalitetsrådgivning, der forpligter, også når det drejer sig om specialløsninger og unikke konstruktioner. Vi har naturligvis også den nyeste viden om lovmæssige krav og regler.