Om Unilite

Med sin produktion og leverance af højkvalitets ovenlys, lyspaneler og brandventilationssystemer er Unilite A/S med til at skabe bedre og sundere miljøer for mennesker, der opholder sig inden døre både i industri- og andre erhvervsbygninger, offentlige bygninger, institutioner og private hjem.

 

Markedets førende producent
Unilite A/S har mere end 25 års erfaring og er en af markedets førende producent af højkvalitetsprodukter. Virksomheden har gennem årene skabt en markedsprofil som lagerproducerende og leverer derfor fra dag til dag. Unilite A/S er kendt i branchen for sin leveringssikkerhed.

 

Højt kvalificerede medarbejdere
Unilite A/S er 100% ejet af Torben Christensen og Tina Juul Christensen og beskæftiger 30 specialister og højt kvalificerede medarbejdere, der har været ansat på virksomheden i mange år. 


Bæredygtig produktion
Den nye strategi for nye ovenlysløsninger, optimerer bæredygtighed i produkterne. Unilite A/S ønsker at være med til at sætte fremtidens klimadagsorden.


Unilite Rådgivning
Unilite A/S særlige entrepriseafdeling har gennem årene fremstillet mange forskellige specialdesignede løsninger og løst mange forskellig artede opgaver til formål inden for specialkupler, overdækninger, gigantiske pyramider, taglemme, sheedlyspaneler, m.m.

Vores rådgivere står parate til at optimere løsningerne fra et projekts start.

Kontakt

unilite A/S
Snæbumvej 26
DK-9500 Hobro

Tlf. +45 76 75 26 00

info@unilite.dk
Faktura e-mail: edifak@unilite.dk

salgs-_og_leveringsbetingelser

 

 

 

Unilite Servicecenter
Unilite Servicecenter er landsdækkende og har mange års erfaring med nøglefærdig brandventilation (ABV) og service på alle former for brandsikring (ABV), -anlæg og sikkerhedsudstyr. En serviceaftale med Unilite Servicecenter er sikkerhed for, at installationerne fungerer optimalt, og at myndighedernes krav bliver overholdt til tiden.

Unilite A/S er specialiseret i levering af nøglefærdig brandventilation (ABV) og service af brandsikringsanlæg, driftoptimering og eftersyn på alt slukningsmateriel, automatisk branddørslukning (ABDL), installationsgennemføringer og andet sikkerhedsudstyr. 

Håndtering af persondata
Hvis du vil vide mere om hvordan Unilite håndterer kunde- og leverandøroplysninger, så kan du læse mere her: Persondata