Specifikke krav til luftfugtighed og hygiejne

 [  Arla Foods ]

Den hårde konkurrence på de internationale markeder har fået Arla Foods til at samle osteproduktionen i Nr. Vium og udvide mejeriet dér. Udvidelsen er et nybyggeri, og Arla Foods har behov for den rigtige løsning, og ikke mindst en hurtig levering, der sikrer, at osteproduktionen i Nr. Vium kan komme i gang.

Udvidelsesprojektet stiller helt særlige krav til ”den rigtige løsning”, der kan leve op til rum med meget høj luftfugtighed. Samtidig vil der i mejeriet være ekstremt høje krav til hygiejne. Arla Foods valgte Unilite A/S som leverandør på grund af vores estetiske og fleksible produkter og leveringssikkerhed.

Den valgte løsning er UNILITE RS Ovenlys. Tagbelægningen på nybygningen er tagpap på fladt tag, og fleksibiliteten i vores produktion har resulteret i, at vores UNILITE RS Ovenlys er blevet tilpasset et fald i tagkonstruktionen.

På grund af størrelse og sikkerhed i bygningerne var det vigtigt, at alle brandceller blev opdelt både med automatiske og manuelle åbne- og lukkefunktioner.