UNILITE Nøglefærdig Brandventilation (ABV)

UNILITE Servicecenter har mange års erfaring med komplet projektering og leverance af brandventilation nøglefærdigt, godkendt og i drift.

UNILITE Nøglefærdig Brandventilation indeholder den komplette løsning med installation, service og vedligeholdelse af brandventilation (ABV). UNILITE Servicecenter påtager sig dermed ansvaret for at sikre, at brandventilationen bliver installeret korrekt, og at anlægget er i drift og fungerer optimalt.

UNILITE Servicecenter udarbejder logbog og attest til myndighederne i henhold til de sikkerhedskrav, der stilles til anlægget.

UNILITE Servicecenters teknikere og montører er specialuddannet og har mange års erfaring i komplette løsninger, der udføres i tæt samarbejde med bygherre.

 

 nøglefærdig_brandventilation

UNILITE Serviceaftale

UNILITE Serviceaftale

UNILITE Serviceaftale omfatter forebyggende og lovpligtig serviceeftersyn, afhjælpning af fejl og mangler, defekte komponenter udskiftes med originale dele, udfærdigelse af attest til Beredskab

UNILITE Brandventilation

UNILITE Brandventilation

Overholder dit brandmateriel lovens krav til årligt eftersyn? Unilite A/S er et landsdækkende Servicecenter med mange års erfaring i service på alle former for brandsikring